Index

Creator NOS (producent)
Description Dagelijks actualiteitenprogramma waarin nieuws, sport en actualiteiten één geheel vormen. Het programma bestaat doordeweeks uit een nieuwsoverzicht, achtergronden bij het nieuws en sportnieuws. Het programma wordt afgesloten met de weersverwachting en een korte vooruitblik op het nieuwsaanbod van de volgende dag. Tot september 2011 waren op zaterdag en zondag een verkorte versie van Nieuwsuur te zien, na september 2011 is de zondageditie vervallen. Deze aflevering, met de volgende onderdelen:
Dagelijks actualiteitenprogramma waarin nieuws, sport en actualiteiten één geheel vormen. Het programma bestaat doordeweeks uit een nieuwsoverzicht, achtergronden bij het nieuws en sportnieuws. Het programma wordt afgesloten met de weersverwachting en een korte vooruitblik op het nieuwsaanbod van de volgende dag. Tot september 2011 waren op zaterdag en zondag een verkorte versie van Nieuwsuur te zien, na september 2011 is de zondageditie vervallen. Deze aflevering met de volgende onderwerpen:
Dagelijks actualiteitenprogramma waarin nieuws, sport en actualiteiten één geheel vormen. Het programma bestaat doordeweeks uit een nieuwsoverzicht, achtergronden bij het nieuws en sportnieuws. Het programma wordt afgesloten met de weersverwachting en een korte vooruitblik op het nieuwsaanbod van de volgende dag. Tot september 2011 waren op zaterdag en zondag een verkorte versie van Nieuwsuur te zien, na september 2011 is de zondageditie vervallen. Deze aflevering, met de volgende onderdelen:
Language Dutch
Rights ATTENTIE: Het Sportnieuws valt buiten de Actualiteitenpool, het materiaal mag derhalve UITSLUITEND met toestemming van de zendgemachtigde hergebruikt worden.
Source Nederands Instituut voor Beeld en Geluid OAI PMH repository (via CLARIN VLO)
Bewegend beeld/TV/Publieke omroep/Actualiteiten
Title NIEUWSUUR